Pehea e koho ai i ke kāʻei mesh

aaapicture

Ke koho ʻana i ka laulā o ke kāʻei conveyor no kahi spiral freezer, pono e noʻonoʻo ʻia nā mea he nui a me nā loiloi:

ʻAno a me ka nui:

ʻO ke ʻano a me ka nui o ka huahana e hoʻomaloʻo ʻia nā mea nui e noʻonoʻo ai.Pono nā huahana like'ole i nā laulā kā'ei like'ole.No ka laʻana, pono nā huahana liʻiliʻi e like me nā ʻāpana mea kanu i kahi kāʻei haiki, ʻoiai nā huahana nui e like me nā moa holoʻokoʻa a iʻa paha e koi i kahi kāʻei ākea.
Ka nui hana a me ka māmā holo:

ʻO ka wikiwiki a me ka nui o ka laina hana e pili pū i ke koho o ka laulā kāʻei.Inā nui ka nui o ka hana a pono e hoʻopaʻa ʻia i loko o ka manawa pōkole, koi ʻia kahi kāʻei ākea e hōʻoia i ka māhele like ʻana o nā huahana i loko o ka paʻukū, pale i ka puʻu-up a me ka hōʻoia ʻana i ka hau hau.
Hoʻohālike a me ke ʻano o ka paʻu hau:

He ʻokoʻa nā kikoʻī hoʻolālā a me nā palena o nā ʻano hoʻohālike like ʻole a me nā hale o nā paʻi paʻi kiʻi spiral.Pono e kohoʻia ka laulā kāʻei e like me nā palena hoʻolālā kiko'ī o nā mea hana.
Hoʻolālā hale hana a me nā palena ākea:

ʻO ka hoʻolālā o loko a me nā palena ākea o ka hale hana he mea koʻikoʻi nō hoʻi.Pono e hoʻokomo ʻia ka laulā kāʻei i koho ʻia a hana maʻamau i loko o ka hoʻolālā hale hana.
Maʻalahi o ka hana a me ka mālama ʻana:

Hoʻopili pū ka laulā kāʻei i ka maʻalahi o ka hana a me ka mālama ʻana i nā mea hana.Hiki i nā kāʻei ākea ke hoʻopilikia i ka hoʻomaʻemaʻe a me ka mālama ʻana, no laila pono ke kaupaona ʻia i ka wā koho.
Hoʻohana i ka ikehu a me ka pono:

Aia ka pilina ma waena o ka laulā kāʻei, ka hoʻohana ʻana i ka ikehu, a me ka maikaʻi o ka hau.ʻO ke koho ʻana i ka laula kūpono hiki ke hoʻonui i ka hoʻohana ʻana i ka ikehu me ka hōʻoia ʻana i ka hau hau.
Nā ʻanuʻu kikoʻī:
E loiloi i nā koi o nā huahana: E hoʻomaopopo kikoʻī i nā ʻano, ka nui, a me ka nui o ka hana ʻana o nā huahana e hoʻopaʻa ʻia.
E kūkākūkā i nā mea lako lako: E hoʻokaʻaʻike i nā mea hoʻolako o nā mea hoʻoheheʻe spiral, hāʻawi iā lākou i nā koi huahana, a loaʻa i kā lākou mau manaʻo no nā laula kāʻei kūpono e pili ana i ke kumu hoʻohālike a me nā palena.
Ka nānā ʻana a me ke ana ʻana ma ka pūnaewele: E hana i nā ana maoli o ka hale hana e hōʻoia i ka laulā kāʻei i koho ʻia hiki ke hoʻokomo maʻamau.
Hoʻoholo a me ka hoʻoholo piha: E hana i ka koho hope loa e pili ana i nā pono hana, nā ʻāpana mea hana, a me nā kūlana hale hana.
Ma ka hahai ʻana i kēia loiloi a me kēia mau ʻanuʻu, hiki iā ʻoe ke koho i ka laulā kāʻei conveyor kūpono no kāu freezer spiral e like me kāu pono hana.
ʻIkepili Hoʻokaʻaʻike
[Inoa Hui]:Nantong Emford Refrigeration Science & Technology Co., Ltd.
[Helu kelepona]:+86 18921615205
[Email Address]:Frank@emfordfreezer.com
[Pūnaewele Hui]:www.emfordfreezer.com


Ka manawa hoʻouna: Jun-11-2024